<strong>FERDIGE:</strong>  Både Anders Jacobsen (t.v.) og Anders Bardal (t.h.) har lagt hoppskiene på hylla de siste ukene. Det gjør at trener Alexander Stöckl må legge ny kabal før neste sesong. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FERDIGE: Både Anders Jacobsen (t.v.) og Anders Bardal (t.h.) har lagt hoppskiene på hylla de siste ukene. Det gjør at trener Alexander Stöckl må legge ny kabal før neste sesong. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Mannefallet: Sju norske topphoppere har sluttet

Stöckl: - Håper det er tilfeldig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Anders Jacobsen (30) legger opp. Dermed har sju norske skihoppere i eliten gitt seg den siste tida.

- Det er første gang så mange slutter mens jeg er trener. Jeg håper det er tilfeldig, og ikke på grunn av meg, sier Alexander Stöckl til Dagbladet.

Smilet er på lur. For det som nå skjer, er et mer eller mindre naturlig generasjonsskifte i hoppsporten.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer