Mannen Benfica frykter mest

Azar Karadas er akkurat slik portugiserne ikke vil ha ham.

LISBOA (Dagbladet.no): Benfica frykter Rosenborgs luftstyrke før morgendagens tredjerundekamp i Uefa-cupen. Kanskje ikke så rart, siden alle tre baklengsmålene i Benficas seriekamp mot Nacional søndag kom etter dødball. Mannen de frykter aller mest heter Azar Karadas.

- Det skal de bare være redde for. Det er fint at luftstyrken vår lar dem bli litt skremt. Det viser at de respekterer oss også, sier Karadas til Dagbladet.no.

Azar er nemlig i kjempeform. Det viste han ettertrykkelig i den siste treningskampen mot Dynamo Kiev på La Manga. Da banket han inn tre mål.

- Absloutt. Den kampen hjalp veldig på, sier han.

Ola By Rise offentliggjør ikke laget før i morgen, men Karadas regner med at det blir plass til ham fra start.

- Jeg kan jo ikke regne med noe annet etter en sånn kamp (mot Dynamo), men det er mange gode spillere her, og alle vil jo spille mest mulig.

- Hvor mange mål scorer du i morgen?

- Først må jeg jo komme til sjanser. Det blir vanskelig nok det, men egentlig er det ett fett hvem som scorer bare vi kommer oss herfra med et godt resultat.

- Og et godt resultat er?

- 1-1 er vel et bra resultat. Det er veldig bra om vi klarer uavgjort eller bedre og scorer på bortebane, sier Karadas til Dagbladet.no.

OLA I FOKUS:</B> Ola By Rise var en populær mann blant portugisiske journalister. De ville vite hvem som var favoritter i morgendagens Uefa-cupoppgjør.