Mannen Stabæk-fansen frykter

- Kan ikke se noen andre som kan avgjøre.

VALLE (Dagbladet.no): I tirsdagens Aftenposten fortalte Stabæk-supporternes leder om motstanderens farligste våpen i cupfinalen søndag.

For Tonje Asmyhr er det ett navn de frykter mer enn noe annet: Mohammed Abdellaoue. Men er han mannen som kan avgjøre for Vålerenga?

- Jeg håper jo ikke at vi skal komme i den situasjonen, men på den annen side kan jeg ikke helt se hvem andre som skal gjøre det for dem, sier Asmyhr til Dagbladet.no.

I 6-2-nedsablingen av Vålerenga på Nadderud i nest siste serierunde var det Moa som scoret begge Vålerengas mål. Og dermed skulle vel Stabæk være advart før cupfinalen.

- Det er mange skumle spillere på dette laget, er Moas korte kommentar til Stabæk-supporternes frykt for ham.

For Moa og Vålerengas del handler det mest om å overbevise seg selv om at 2-1-seieren på Ullevaal i sommer gir dem et psykisk overtak på den ferske seriemesteren, og at de tross alt skapte en del på Nadderud.

- Vi må ta med oss alt det positive fra kampen på Nadderud. Vi får til noen bra angrep, og det kunne fort blitt 4-3 der. Og så må vi fortsette å backe hverandre opp, sier Moa til Dagbladet.no.

Går alt som det skal for Moa lover han å gjøre livet surt for Asmyhr og de andre blaa på Ullevaal. Men vinner Vålerenga?

SE OPP, STABÆK: Mohammed Abdellaoue er Vålerengas spissfunn i år, og vil veldig gjerne avgjøre cupfinalen mot Stabæk søndag. Foto: BJØRN SIGURDSØM/ SCANPIX
SE OPP, STABÆK: Mohammed Abdellaoue er Vålerengas spissfunn i år, og vil veldig gjerne avgjøre cupfinalen mot Stabæk søndag. Foto: BJØRN SIGURDSØM/ SCANPIX Vis mer

- Vi skal i hvert fall gjøre vårt, sier Moa til Dagbladet.no.

Mannen Stabæk-fansen frykter