Mannen til «Fotballfrue» legger opp

Tidligere Odd- og LSK-spiller Lars Kristian Eriksen (33) legger opp som fotballspiller. 

LEGGER OPP: Lars Kristian Eriksen har bestemt seg for å gi seg med fotballen. Her er han sammen med kona Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen under Vixen Blog Awards. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LEGGER OPP: Lars Kristian Eriksen har bestemt seg for å gi seg med fotballen. Her er han sammen med kona Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen under Vixen Blog Awards. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter backen til Nettavisen.

- Jeg har vært i dialog med Fredrikstad, Sarpsborg og en eliteserieklubb til, men jeg har bestemt meg for å legge opp, sier Eriksen til Nettavisen.

Eriksen ga i september Dag-Eilev Fagermo beskjed om at foregående sesong ble hans siste i Odd. Han har vært i Skien-klubben siden 2012. Han har siden desember tygget på om han skulle gi seg. Nå er det over.

Eriksen kommer fra Ålesund, men begynte å spille for Lyn i 2008 gjennom deres samarbeid med Norges Toppidrettsgymnas, der Eriksen var elev. I 2009 gikk turen videre til Lillestrøm, der han var fram til 2011. Fra 2012 har 33-åringen spilt for Odd.

Eriksen, som også er kjent som mannen til bloggeren Caroline "Fotballfrue" Berg Eriksen, forteller at han nå skal satse på fotografering, en oppgave han har hatt på fruens blogg.

- Jeg kommer til å satse på foto, og studerer for tiden på nettskole i New York. Så der går veien videre, sier Eriksen.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer