Manning ble hyllet - og så banket - av gamleklubben

Legenden ble overskygget av mannen som erstattet ham.

STYRTE MOT TAP: Peyton Manning styrer troppene så godt han kan, men klarer ikke å forhindre at Denver Broncos ryker på et tap mot Indianapolis Colts, laget hvor Manning har legendestatus etter etter å ha vært den store stjerna i mange år, inntil i fjor. Foto: Getty Images / NTB Scanpix
STYRTE MOT TAP: Peyton Manning styrer troppene så godt han kan, men klarer ikke å forhindre at Denver Broncos ryker på et tap mot Indianapolis Colts, laget hvor Manning har legendestatus etter etter å ha vært den store stjerna i mange år, inntil i fjor. Foto: Getty Images / NTB ScanpixVis mer

Peyton Manning var den store stjernen i Indianapolis Colts fra 1998 til han i fjor ble fristilt fordi laget ville satse på en yngre quarterback.

37-åringen signerte for Denver Broncos, og har til de grader vist at han fortsatt duger.

Da han vendte tilbake til Indianapolis søndag, så spilte gamleklubben en video med Mannings høydepunkter som Colts-spiller, og veteranen tok imot publikums hyllest.

Overskygget av erstatteren Men deretter ble Mannings Broncos påført sesongens første NFL-tap. Og det var nettopp mannen som erstattet Manning i Colts, Andrew Luck, som stjal
showet.

Quarterbacken kastet tre touchdownpasninger og løp inn et fjerde da Colts vant 39-33.

- Jeg nyter sjansen til å spille for et flott lag. Jeg har aldri tenkt på meg selv som fyren som erstattet Peyton, sa Luck.

Broncos hadde vunnet sine 17 siste grunnseriekamper i NFL, men søndag slet laget mot et sterkt Colts-forsvar.

-Gøy å komme tilbake Manning kastet tre touchdownpasninger, men også en pasning som havnet i hendene på en forsvarer.

- Det var gøy å komme tilbake hit. Jeg satte pris på hyllesten, men kampen var skuffende for oss. Det var iallfall fint å treffe gamle lagkamerater, sa Manning.


Før kampen sto han med 2179 pasningsyards og 22 touchdownpasninger, flest noensinne av en quarterback i sesongens seks første kamper.

Chiefs alene Broncos-tapet betyr at avdelingsrival Kansas City Chiefs er eneste ubeseirede lag i ligaen. Alex Smith hadde 240 pasningsyards og løp inn et touchdown da Chiefs takket være sitt gjerrige forsvar slo Houston Texans 17-16.

- Det føles veldig bra å ha sju strake. Vi er velsignet som har et forsvar som stadig berger oss, sa løperback Jamaal Charles, som løp inn et touchdown.

Nick Folk fikk to sjanser til å gi New York Jets seieren mot New England Patriots, og annen gang lyktes han. Folks spark fra 56 yards i forlengningen gikk utenfor, men en straff for dytting ga ham en ny sjanse fra 42 yards, og dermed vant Jets 30-27.

Sam Bradford, quarterback i St. Louis Rams, pådro seg en alvorlig skade i 15-30-tapet for Carolina Panthers. Det er mistanke om en korsbåndskade.

Også Jay Cutler, quarterback i Chicago Bears, måtte ut med en skade som fryktes å være alvorlig. (NTB)