MED GUD I EGET RINGHJØRNE. Manny Pacquiao (t.v.) har sagt at han ønsker å gi Gud til Floyd Mayweather. Men det er først etter superfighten i Las Vegas, natt til 3. mai. Foto: AP.
MED GUD I EGET RINGHJØRNE. Manny Pacquiao (t.v.) har sagt at han ønsker å gi Gud til Floyd Mayweather. Men det er først etter superfighten i Las Vegas, natt til 3. mai. Foto: AP.Vis mer

Manny sier at Floyd kan få møte Gud. Rett etter superkampen

Tilbyr Mayweather frelse for sin mørke fortid.

(Dagbladet): Manny Pacquiao vil hamre løs på Floyd Mayweather for alt det går i ringen i MGM Grand i Las Vegas natt til 3. mai.

Han har ifølge sin trener en personlig grunn til det.

Så har Pacquiao et ønske om å frelse Mayweather.

Men først etter kampen.

Pacquiao fortalte til The Telegraph torsdag at Gud er med ham. Det er derfor han er så rolig, bare noen dager før den store kampen.

Manny tror han har Gud i sitt ringhjørne natta til 3. mai.

- Når Gud er med deg, vil alt gå bra, sa Manny Pacquiao.

Under en pressesamling forrige onsdag i treningslokalet Wild Card Gym i Los Angeles, der «The Pacman» gjennomfører de siste forberedelsene, kom han med et budskap om Gud:

- Etter kampen, hvis jeg får anledning til å snakke med ham, vil jeg gi ham budskapet om Gud. Jeg vil lese fra bibelen. Jeg vil dele med ham alt jeg opplever med Gud. Fortelle ham hvorfor vi trenger Gud, sa Manny Pacquiao.

Vold i hjemmet I 2011 ble Floyd Mayweather dømt til 90 dagers fengsel for vold i hjemmet. Det hadde gått utover hans tidligere kjæreste, mens to av barna deres var til stede.

Floyd Mayweather erklærte seg skyldig etter tiltalen.

Dette skrev Espn 22. desember 2011.

Mayweather sonet 60 dager av straffen.

Sju ganger Floyd Mayweather har vært i trøbbel for liknende forhold sju ganger mot fem forskjellige kvinner, ifølge Sportingnews.

Manny Pacquiao har ved flere anledninger uttrykt hva han mener om den negative siden ved Mayweather.

Freddy Roach er treneren til Pacquiao. Han forteller i et intervju med sportingnews om synspunktet til Pacquiao om vold i hjemmet.

- Manny er virkelig i mot vold i hjemmet. Det er kanskje viktig for ham, som et medlem av kongressen, at folket på Fillippinnene vet at han har kontroll over seg selv, sier Roach.

«Den gode mot den onde» Treneren er likevel ganske fornøyd med problemet til Mayweather.

- Det er et stort pluss for meg at Manny ikke liker fyren. Jeg tror hans «killer instinct» er på vei tilbake for fullt, sier Roach.

Treneren betegner den enorme boksekampen som den «gode mot den onde».

Han skal ha uttalt at han hadde i tankene om å koble Pacquiao opp mot to politibetjenter i Las Vegas som kunne fortelle ham hvor mange ganger Mayweather har forbrutt seg i hjemmet.

- Men jeg droppet det. Jeg kunne ikke gå så langt. Jeg tror likevel at det er en motivasjon for Manny, skal Roach ha fortalt til Sportingnews.

Roach sier at dette er første gang gjennom deres samarbeid at Manny Pacquiao har hatt kraftig imot sin motstander.

Punchingball med bilde Pacquiao har skaffet seg en motiverende punchingball med bilde av Floyd Mayweather.

Først skal det slås, så skal det bli fred.

Først skal det bokses, så blir det bibelen.

Om det går som Pacquiao ønsker.

KILLER INSTINCT. Trener Freddy Roach mener at Manny Pacquiao er ekstra motivert på grunn av den mørke fortida til Floyd Mayweather. Foto: AFP.
KILLER INSTINCT. Trener Freddy Roach mener at Manny Pacquiao er ekstra motivert på grunn av den mørke fortida til Floyd Mayweather. Foto: AFP. Vis mer