- Manquillo lånes ut til Liverpool i to år

Fra Atletico.

LANGT LÅN: Javi Manquillo (t.h.) i duell med Cristiano Ronaldo i Madrid-derbyet i Copa del Rey i februar. Nå blir backen Liverpool-spiller de neste par årene. Foto: Andres Kudacki, AP / NTB Scanpix
LANGT LÅN: Javi Manquillo (t.h.) i duell med Cristiano Ronaldo i Madrid-derbyet i Copa del Rey i februar. Nå blir backen Liverpool-spiller de neste par årene. Foto: Andres Kudacki, AP / NTB ScanpixVis mer

Liverpool er i ferd med å skaffe seg det spanske stortalentet Javi Manquillo, melder Sky Sports. Høyrebacken kommer i første omgang på lån i to år.

20-åringen kommer fra regjerende ligamester Atlético Madrid. Liverpool skal ha skaffet seg opsjon på Manquillo, og prisen beror på hvor mange kamper han spiller i løpet av låneperioden.

Sky Sports skriver at Manquillo ankommer Liverpool mandag for den medisinske testen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers bekrefter at han vil ha inn flere spillere.

- Vi vil fortsatt hente noen for å komplettere spillergruppen, men ingen ting er i boks, sa han på en pressekonferanse i Miami søndag.

I tillegg skal Liverpool være svært nær ved å hente en annen spanjol. Venstrebacken Alberto Moreno skal være på vei fra Sevilla.

Liverpool har vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren. De har solgt Luis Suárez til Barcelona for nærmere 800 millioner kroner, men har hentet inn Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can, Lazar Markovic, Dejan Lovren og Divock Origi. Sistnevnte skal fortsette å spille for Lille på lån fram til neste sommer.

Klubben er også linket til den italienske urokråka Mario Balotelli, men det avviser Rodgers.

- Jeg kan si med sikkerhet at han ikke kommer til Liverpool. Han er en fantastisk spiller, men tilhører Milan. Jeg sa bare at han var en god spiller, og det bør ikke tolkes som at vi skal kjøpe ham, sier manageren.

(NTB)