Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

ManU går for Ronaldinho

Real Madrid har trukket seg i kampen om brasilianeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den brasilianske spissen er het på det europeiske overgangsmarkedet, og Manchester United opplyste tirsdag at de i løpet av kort tid kommer til å presentere et nytt bud for klubbledelsen i Paris St. Germain.

Noe senere onsdag bekreftet Real Madrid-president Florentino Perez at det ikke lenger er aktuelt for spanierne å hente Ronaldinho til klubben, som allerede har kjøpt David Beckham og den argentinske landslagsmidtstopperen Gabriel Milito.

Ettersom United er et børsnotert selskap, kan ikke klubben gå ut med informasjon om spilleroverganger i tide og utide. Engelske aviser spekulerer likevel i at manager Alex Ferguson vil avbryte ferien i Sør-Frankrike og fly til Paris for å sluttføre en avtale med det første.

Ronaldinhos agent og bror, Roberto Assis, hevder en avtale vil være klar torsdag.

- Vi har vist vår interesse for spilleren, er alt United opplyser om i en pressemelding.

PSG-sjef Francis Graille bekrefter han har fått et muntlig bud på 208 millioner kroner, og at denne summen kan stige til 290 millioner basert på spillerens prestasjoner i United.

Graille sier han har bedt om et skriftlig United-bud innen torsdag.

- På en eller annen måte vil denne eventuelle overgangen bli avgjort denne uka, sier han til Manchester Evening News.

Han bekrefter at de har fått et sent tilbud fra Chelsea:

- Vi har vært i kontakt med interesserte klubber hver eneste dag, men der er ikke min jobb å få fortgang i sakene. United må komme med et godt tilbud for å få oss til å selge Ronaldinho, og for øyeblikket har jeg ikke fått det tilbudet, sier han.

Den franske klubblederen blir nå beskyldt for å ha brukt Real Madrid i et spill for å få opp prisen på Ronaldinho. Spanierne skal ha budt 100 millioner og overgang fra og med sesongen 2004/2005.

Uthalingen av tid kan også ha sammenheng med at PSG ville sikre seg Bordeaux' portugisiske spiss Pauleta før de ville selge Ronaldinho.

Dagbladet.no og NTB

SALGSOBJEKT: Ronamdinho er i manges søkelys. Det ser ut til at ManU ønsker ham sterkest. Foto: AFP/SCANPIX