Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manuel Pellegrini roser Joe Hart, men vil ikke love keeperen plassen tilbake

Fikk tillit mot Plzen i går.

Joe Hart var tilbake mellom stengene for Manchester City i mesterligaen onsdag, men det er usikkert om den engelske landslagskeeperen får vokte målet mot Swansea i helgen.

Hart ble vraket i fem kamper etter flere grove tabber tidligere i sesongen. City-manager Manuel Pellegrini har i stedet gitt Costel Pantilimon sjansen.

- Spilte bra Men i onsdagens kamp mot Viktoria Plzen fikk Hart tillit av Pellegrini, og han hjalp City til 4-2-seier. Baklengsmålene kunne ikke skyldes på keeperen.

Selv om Pellegrini var fornøyd med Harts innsats, ville City-sjefen ikke si om han spiller mot Swansea søndag.

- Jeg synes Joe spilte veldig bra. Jeg hadde ikke forventet at han ville få så mye å gjøre. Plzen skapte flere målsjanser enn lag som vi har spilt mot i Premier League, sa chileneren.

Videre fra gruppespillet - Torsdag skal jeg begynne å tenke på hvem som er de beste elleve for neste kamp. Det inkluderer keeperen og alle de andre, la Pellegrini til.

Manchester City ligger på annenplass i gruppe D i mesterligaen og er sammen med gruppeleder Bayern München klar for cupspillet. I Premier League er City nummer fire.

(NTB)

TILBAKE: Joe Hart voktet målet for Manchester City igjen onsdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix
TILBAKE: Joe Hart voktet målet for Manchester City igjen onsdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media