Manuel Pellegrini roser Joe Hart, men vil ikke love keeperen plassen tilbake

Fikk tillit mot Plzen i går.

Joe Hart var tilbake mellom stengene for Manchester City i mesterligaen onsdag, men det er usikkert om den engelske landslagskeeperen får vokte målet mot Swansea i helgen.

Hart ble vraket i fem kamper etter flere grove tabber tidligere i sesongen. City-manager Manuel Pellegrini har i stedet gitt Costel Pantilimon sjansen.

- Spilte bra Men i onsdagens kamp mot Viktoria Plzen fikk Hart tillit av Pellegrini, og han hjalp City til 4-2-seier. Baklengsmålene kunne ikke skyldes på keeperen.

Selv om Pellegrini var fornøyd med Harts innsats, ville City-sjefen ikke si om han spiller mot Swansea søndag.

- Jeg synes Joe spilte veldig bra. Jeg hadde ikke forventet at han ville få så mye å gjøre. Plzen skapte flere målsjanser enn lag som vi har spilt mot i Premier League, sa chileneren.

Videre fra gruppespillet - Torsdag skal jeg begynne å tenke på hvem som er de beste elleve for neste kamp. Det inkluderer keeperen og alle de andre, la Pellegrini til.

Manchester City ligger på annenplass i gruppe D i mesterligaen og er sammen med gruppeleder Bayern München klar for cupspillet. I Premier League er City nummer fire.

(NTB)

TILBAKE: Joe Hart voktet målet for Manchester City igjen onsdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix
TILBAKE: Joe Hart voktet målet for Manchester City igjen onsdag. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix Vis mer