Premier League

Måper: - Helt grusom følelse

Gigantmiss på overtid i bunndrama.

EKSPERT: Tor Ole Skullerud. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
EKSPERT: Tor Ole Skullerud. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Leeds - Leicester 1-1

Leeds ledet i bunnkampen mot Leicester etter scoring av Luis Sinistera, men mistet ledelsen da Jamie Vardy utliknet ti minutter før slutt.

Så misset Patrick Bamford en gigantisk sjanse på overtid. Leeds-spissen fikk avslutte fritt fra et par meter på bakerste stolpe, men satte ballen utenfor.

- Det er en helt grusom følelse for Bamford. Mannen som pleier å være sikker i de situasjonene, sier Tor Ole Skullerud på Viaplay.

- Selv om Leicester var bedre var dette to tapte poeng. Det var enorme sjanser på slutten, fortviler tidligere Leeds-spiller Eirik Bakke i Viaplay-studio.

Leicester-stjerna James Maddison mener de burde vunnet etter å ha vært klart best i andre omgang, men erkjenner også at de hadde flaks.

- Bamford burde definitivt scoret, påpeker han i et intervju med BT Sport.

Med seier hadde Leeds hatt fire poeng ned til Everton på nedrykksplass, samt fire poeng til nettopp Leicester på plassen over. Nå har derimot Everton og Nottingham Forest fortsatt heng på trygg plass.

Tidligere Leeds-spiller Paul Robinson fortviler over Leeds.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer