Caroline Graham Hansen og Lise Klaveness

Måper: - Stor dag for norsk fotball

Fotballpresidenten er stolt etter at norske spillere dominerte semifinalen i Champions League.

SCORET: Caroline Graham Hansen i duell under semifinalen mot Chelsea. Foto: AP Photo/Joan Monfort
SCORET: Caroline Graham Hansen i duell under semifinalen mot Chelsea. Foto: AP Photo/Joan Monfort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballpresident Lise Klaveness er full av lovord etter at Caroline Graham Hansen sendte Barcelona til Champions League-finale.

- En stor dag for norsk fotball. Semifinale foran over 72000 tilskuere hvor to norske spillere scorer kampens to mål. Caroline Graham Hansen har herjet i begge kampene og vært en helt avgjørende bidragsyter for at Barcelona igjen får kjempe om CL-trofeet, skriver Klaveness i en tekstmelding til Dagbladet.

Fotballpresidenten fortsetter:

- På vegne av hele norsk fotball vil vi gratulere Ingrid og Caroline og også takke Chelsea og særlig Maren Mjelde og Guro Reiten for en solid forestilling.

FOTBALLPRESIDENT: Lise Klaveness. Foto: NTB
FOTBALLPRESIDENT: Lise Klaveness. Foto: NTB Vis mer

I solsteika på Camp Nou, foran 72 000 elleville tilskuere, var Graham Hansen igjen avgjørende. Etter 64 minutter ble landslagsprofilen spilt fri og sendte Barcelona til himmels.

- Lettet! Det er ikke så ofte vi ender med å spille så jevne kamper. Vi feirer det som en seier, sier Graham Hansen til TV 2.

Bare to minutter etter Graham Hansens scoring tente Guro Reiten et lite håp for Chelsea. Med sin presise venstrefot banket hun inn utlikningen.

I sluttminuttene av kampen varter spissen om med en noget spesiell variant. Video: The Conembol Libertadores, Bård Sørø Olsen/Dagbladet TV-sporten Vis mer

Etter utlikningen tok Chelsea mer og mer over, men det ville seg ikke for de blå fra London. For Reiten og Maren Mjelde stopper Champions League-eventyret i Barcelona. Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen skal til finale.

Finalen spilles i Eindhoven 3. juni. Der venter vinneren av Arsenal og Wolfsburg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer