Måpte: - I all verden?

Strømsgodset lå under 0-1, men klarte 1-1 mot Aalesund etter en sein utlikning i Eliteserien i fotball søndag. AaFK står uten seier på sine siste fire kamper.

TABBE: Det ble 1-1 under oppgjøret mellom Strømsgodset og Aalesund. Midtveis i kampen bommet Aalesund grovt. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det så lenge ut til at Aalesund skulle ta sine første tre poeng i årets eliteserie, men en sikker Mikkel Maigaard utliknet til 1-1 for Godset i sluttminuttene.

Godset gikk hardest ut fra start med en god mulighet for Maigaard allerede etter 11 minutter. Dansken klarte ikke å overliste Andreas Lie, som var raskt ute og fikk avverget skuddet.

Selv om bortelaget ble liggende og forsvare seg mye i første omgang, kunne sunnmøringene juble først.

En nydelig langpasning fra Daan Klinkenberg sendte Sigurd Haugen alene mot Godset-målet etter halvtimen spilt. Haugen gjorde ingen feil og satte inn sitt første eliteseriemål for Aalesund.

- Jeg lå å jaktet bakrom hele omgangen, så det var deilig å få det (målet) til slutt, sa målscoreren til Eurosport i pausen.

Gigantisk bom

Aalesund var raskest ut av startblokkene etter hvilen. Den andre omgangen var fire minutter gammel da nevnte Haugen på mirakuløst vis greide å bomme på alle sjansers mor.

Godset-keeper Viljar Myhra fikk blokkert en heading, men ballen gikk i retning Haugen, som lurte på bakre stolpe. Han kunne bare dytte ballen inn i det åpne buret, men greide utrolig nok å sende ballen i stolpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer