Sommer-OL: Norge tapte thriller mot Spania

Måpte av keeper: - Ikke til å tro

Spania-keeper Rodrigo Corrales plaget det norske forsvaret voldsomt og ble tunga på vektskåla. Det endte med tap for Norge.

SOMMER-OL: De norske håndballherrene hadde lenge kontroll på Spania, men tapte i siste sekund i Tokyo. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO (Dagbladet): Det ble tidlig klart i den andre omgangen at kampen kom til å leve helt inn. De to landene fulgte hverandre som erteris, og spørsmålet ble hvilke spillere som sto fram.

Svaret ble Spanias Rodrigo Corrales.

Keeperen leverte noen mesterlige redninger på kort tid i den andre omgangen. Han tok straffekast fra Sagosen, leverte en viktig redning på et Jøndal-skudd og stoppet enda et forsøk fra Norge.

Sagosen selv mener den spanske målvakta ble tungen på vektskålen.

- Han er forskjellen. Torbjørn står fantastisk han også, men vi spiller oss til mange gode avslutninger vi bommer på. Vanligvis scorer vi på 10-20 prosent mer av dem, og da vinner vi med 3-4 mål, sier Sagosen til Dagbladet.

Også keeperen på motsatt side hadde lovord å komme med om sin spanske keeperkollega.

- Corrales er en fantastisk målvakt, han treffer i dag som han gjorde i kvartfinalen i Egypt. Det er kjedelig at han skulle gjøre det mot oss i dag, sier Torbjørn Bergerud til Dagbladet.

- Største problemet

I forrige kamp mot Brasil var Norge til tider ikke til å kjenne igjen. Sagosen mener mandagens kamp var et skritt i riktig retning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer