Maradona: - Beklager at jeg skremte dere

La ut melding på sosiale medier i morges.

DRAMATISKE BILDER: Maradona måtte ha hjelp ut fra VIP-tribunen etter at Argentina slo Nigeria 2-1.
DRAMATISKE BILDER: Maradona måtte ha hjelp ut fra VIP-tribunen etter at Argentina slo Nigeria 2-1. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballegenden Diego Maradona (57) kom i fokus da Argentina slo Nigeria 2-1 og tok seg til åttedelsfinalen i VM i går kveld.

Maradona var høyt og lavt under hele kampen. Han jublet, himlet med øynene, sov, viste fingeren (til og med begge) - og måtte til slutt hjelpes ut og få legetilsyn.

Spekulasjonene gikk ut på at han måtte være ruset av noe slag. Og i natt rapporterte flere medier at han var blitt kjørt til sykehus.

Men i morges la 57-åringen ut en melding på sosiale medier.

Han skriver:

- Jeg vil fortelle dere at jeg har det bra, og at jeg ikke er innlagt på sykehus. Under kampen mot Nigeria hadde jeg vondt i nakken og fikk blodtrykksfall. En lege sjekket meg og anbefalte meg å dra hjem i pausen. Men hvordan kunne jeg dra hjem under en kamp som handlet om alt? Jeg sender et kyss til alle og takker for støtten. Beklager at jeg skremte dere. Det er fortsatt mye Diego igjen.

Maradona har tidligere hatt problemer med narkotika. Men de siste åra har det virket som om han har fått skikk på livet. Blant annet trente han Argentina fra 2008 til 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.