Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona: - Beklager at jeg skremte dere

La ut melding på sosiale medier i morges.

DRAMATISKE BILDER: Maradona måtte ha hjelp ut fra VIP-tribunen etter at Argentina slo Nigeria 2-1.
DRAMATISKE BILDER: Maradona måtte ha hjelp ut fra VIP-tribunen etter at Argentina slo Nigeria 2-1. Vis mer

Fotballegenden Diego Maradona (57) kom i fokus da Argentina slo Nigeria 2-1 og tok seg til åttedelsfinalen i VM i går kveld.

Maradona var høyt og lavt under hele kampen. Han jublet, himlet med øynene, sov, viste fingeren (til og med begge) - og måtte til slutt hjelpes ut og få legetilsyn.

Spekulasjonene gikk ut på at han måtte være ruset av noe slag. Og i natt rapporterte flere medier at han var blitt kjørt til sykehus.

PÅ FØRSTESIDA: - Maradona med bitter kollaps direkte på TV, skriver tyske Bild i dag.
PÅ FØRSTESIDA: - Maradona med bitter kollaps direkte på TV, skriver tyske Bild i dag. Vis mer

Men i morges la 57-åringen ut en melding på sosiale medier.

Han skriver:

- Jeg vil fortelle dere at jeg har det bra, og at jeg ikke er innlagt på sykehus. Under kampen mot Nigeria hadde jeg vondt i nakken og fikk blodtrykksfall. En lege sjekket meg og anbefalte meg å dra hjem i pausen. Men hvordan kunne jeg dra hjem under en kamp som handlet om alt? Jeg sender et kyss til alle og takker for støtten. Beklager at jeg skremte dere. Det er fortsatt mye Diego igjen.

Maradona har tidligere hatt problemer med narkotika. Men de siste åra har det virket som om han har fått skikk på livet. Blant annet trente han Argentina fra 2008 til 2010.

Mange mener han er tidenes fotballspiller etter det han gjorde i VM i 1986. Derfor vil det alltid være stor interesse rundt hans person. På Twitter skriver fotballekspert Lars Tjærnås:

«Jeg ble glad da jeg så de første bildene av Maradona i kveld. Så ble jeg forskrekket av de neste ... og trist av de siste. Håper han får god hjelp av gode venner - og mange gode dager.»

Med den dramatiske seieren over Nigeria spiller Argentina åttedelsfinalen mot Frankrike lørdag. Det betyr at Maradona blir i Russland i alle fall noen dager til.

Bilder av en sovende stjerne preger storaviser over hele verden i dag.

- Maradona med bitter kollaps direkte på TV, skriver tyske Bild.

- Diego ble båret vekk fra tribunen, skriver engelske The Sun.

- Guds fingre, skriver Daily Star, med et bilde av Maradona som viser begge fingrene til publikum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media