Maradona: - Trekker meg ikke

Avviser konflikt med fotballpresidenten.

Diego Maradona sa torsdag at han aldri hadde tenkt på å trekke seg en uke etter at han tok over som argentinsk landslagssjef i fotball, slik det ble meldt.

- Jeg kan bekrefte at det aldri var i mine tanker å trekke meg fra jobben. Det har ikke vært noen konflikter rundt dette, sa Maradona under en stopp i Mar del Plata.

- Jeg skal lede det argentinske landslaget på best mulige måte for spillerne. Det er de som betyr noe, sa den nytilsatte treneren.

Han er i rute til å gjøre til debut som landslagssjef i en landskamp mot Skottland kommende onsdag.

Det var rykter om at Maradona ville ha Oscar Ruggeri som assistent som førte til visse spekulasjoner om den gamle stjernespilleren kom til å trekke seg.

Presidenten i Det argentinske fotballforbundet, Julio Grondona, vil ikke vite av Ruggeri på grunn av personlige uoverensstemmelser, men Maradona sier nå at saken ikke var stor nok til at han vurderte å gå fra jobben sin.

(NTB)

HALLO, HALLO! Kanskje er det Argentinas fotballpresident landslagstrener Diego Maradona prater med her. Han avviser iallfall at de har noe uoppgjort. Foto: FELIX ORDONEZ/REUTERS/SCANPIX
HALLO, HALLO! Kanskje er det Argentinas fotballpresident landslagstrener Diego Maradona prater med her. Han avviser iallfall at de har noe uoppgjort. Foto: FELIX ORDONEZ/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Maradona: - Trekker meg ikke