Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona ber mamma om unnskyldning

Lover alle verdens kvinner å ikke si slikt igjen.

VERDEN RUNDT: Diego Maradonas obskøne uttalelser på pressekonferansen etter Uruguay-Argentina har til og med havnet på t-skjorter. Foto: Scanpix
VERDEN RUNDT: Diego Maradonas obskøne uttalelser på pressekonferansen etter Uruguay-Argentina har til og med havnet på t-skjorter. Foto: Scanpix Vis mer

|||• Les også: - De som ikke trodde, kan suge meg

Diego Maradona ber både moren sin og alle verdens kvinner om unnskyldning etter de grove, seksuelle uttalelsene han kom med onsdag.

Han sier han ikke vil ta tilbake det han sa.

- Jeg kommer ikke til å ta det tilbake, men forstår at det er kommet kritikk mot uttalesene mine. Jeg lover jeg aldri skal gjenta det jeg sa. Jeg skal aldri gjøre noe tilsvarende igjen. Derfor ber jeg både moren min og alle verdens kvinner om unnskyldning, sier Maradona til TV-selskapet TyC Sports.

Han sa litt tidligere at kommentarene hans falt som et resultat av den lettelsen han følte da Argentina sikret VM-plassen i fotball.

- Jeg har ingenting å beklage overfor reporterne. Jeg kommer ikke til å tilgi dem de kommentarene de har kommet med, for det virker som om veldig mange journalister ikke vil ha med Argentina til VM, sa Maradona da.

Ved siden av de grove, seksuelle uttalelsene gikk Maradona også til angrep på journalistene etter 1-0 seieren over Uruguay i VM-kvalifiseringen. FIFA sa i dag at de vil ilegge Maradona en straff for uttalelsene.

(NTB)


MER YDMYK NÅ: Argentinas trener Diego Maradona har fått mye kjeft etter pressekonferansen, nå ber han om unnskyldning. Foto: Scanpix
MER YDMYK NÅ: Argentinas trener Diego Maradona har fått mye kjeft etter pressekonferansen, nå ber han om unnskyldning. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media