Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona blir fotball-ambassadør i Dubai

Skal finne talenter.

BLIR I DUBAI: Diego Maradona skal fortsette fotballivet i Dubai. Foto: SCANPIX/AFP
BLIR I DUBAI: Diego Maradona skal fortsette fotballivet i Dubai. Foto: SCANPIX/AFP Vis mer

Fotballegenden Maradona er utnevnt til fotballambassadør i Dubai. Det skjer bare et par måneder etter at han fikk sparken som trener i Al Wasl.

Nå har sportskomiteen i Dubai skrevet en ett års kontrakt med Maradona, der han påtar seg ansvaret for å utvikle fotballen i Gulf-staten ved hjelp av den erfaringen han har bygd opp etter en menneskealder i fotballen på topplanet.

- Sportskomiteen og jeg har diskutert noen opplegg for hva vi kan gjøre for å oppdage og videreutvikle talenter i den oppvoksende generasjonen av lokale talenter, sier Maradona i en kommentar.

- Dette ser jeg på som en stor utfordring i et land som virkelig har markert seg på verdenskartet gjennom store arrangementer. Det er et godt utgangspunkt for å utvikle egne stjerner som kan ta opp kampen mot de beste i verden, legger Maradona til.

Det er ikke sagt noe om hva Maradona får i honorar for den jobben han nå skal gjøre for sportskomiteen i Dubai, men lokale medier mener å vite at han får fem millioner dollar (ca. 35 millioner kroner) for jobben. Det er omtrent den samme summen han ville ha fått i kompensasjon fra Al Wasl, som sparket ham etter bare et år i trenerstolen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media