Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona etterlyser intern kamp

Diego Maradona etterlyser mer kamp om plassene på det argentinske VM-laget.

Maradona mener Argentina har et fantastisk lag, men sier at de 11 i startoppstillingen bør få mer konkurranse.

– Jeg vil at laget blir mer konkurransedyktige med tanke på de 11 plassene på laget, sa Maradona da han besøkte den argentinske treningen.

Argentinas VM-tropp overgås bare av Brasil med tanke på stjerner. Spillere som Pablo Aimar, Julio Cruz og Carlos Tevez måtte ta til takke med benken da Argentina åpnet VM med å slå Elfenbenskysten 2-1.

Og mens England venter på at Wayne Rooney skal bli spilleklar gjør de det samme i Argentina med tanke på den unge Barcelona-spissen Lionel Messi.

– Ting er ikke alltid slik de ser ut til fra utsiden. Han er en guttunge og vi må ta ting rolig. Vi kan ikke gå så fort fram som folk vil, for går noe galt er det gutten det går utover. Han er fortsatt en gutt og det er mye VM igjen, sier trener José Pekerman.

18 år gamle Messi ble skadet i mars, og spilleren som ble kåret til den beste spilleren i fjorårets junior-VM måtte blant annet stå over mesterligafinalen mot Arsenal 17. mai.

Argentinas mål i åpningskampen ble satt inn av Hernán Crespo og Javier Saviola, to av de andre stjernene på Argentina.

(ANB)

JUBLET FOR SEIER: Diego Maradona heiet fram sine landsmenn til 2-1 mot Elfenbeinskysten lørdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media