TRENERJOBB I DE FORENTE ARABISKE EMIRATER: Diego Maradona tok sin første seier med Al Wasl i 2-0-seieren over Emirates. Foto: 
 AFP PHOTO/KARIM SAHIB
TRENERJOBB I DE FORENTE ARABISKE EMIRATER: Diego Maradona tok sin første seier med Al Wasl i 2-0-seieren over Emirates. Foto: AFP PHOTO/KARIM SAHIBVis mer

Maradona feiret sin første seier

Lover å føre Al Wasl til suksess.

Diego Maradona kunne torsdag feire sin aller første seier etter at han overtok som trener i Al Wasl i De forente arabiske emirater.

Dagen etter at han hadde fortalt tilhengerne at det var bedre å være hjemme og se en DVD-film, dersom de mente at det var for slitsomt å komme til banen å se laget spille, slo laget til med seier.

Det var argentineren Mariano Donda og kaptein Essa Ali som scoret målene mot Emirates i andre rundekampen i Etisalat Cup, og seieren fikk virkelig fram smilet hos Maradona, som hadde tapt to treningskamper og åpningskampen mot Al Jazira i den første cuprunden.

- Jeg er en vinnertype. Seirer for laget mitt gjør meg glad. Jeg er jo også kommet hit for å oppnå store resultater med Al Wasl, så tilhengerne har ingenting å frykte. Vi har et godt lag som ikke kommer til å skuffe; det kan jeg garantere, sa Maradona etter torsdagens seier.

(NTB)