Maradona hevder han er ønsket i Premier League

Fulham pekes ut som mulig stoppested.

KAN BLI SJEF FOR HANGELAND: Diego Maradona sier han skal til London for å høre hva britene kan tilby ham. Foto:    AFP PHOTO / VALERY HACHE
KAN BLI SJEF FOR HANGELAND: Diego Maradona sier han skal til London for å høre hva britene kan tilby ham. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHEVis mer

Diego Maradona skryter av at han har et tilbud om å bli manager i en engelsk klubb. I februar skal han se nærmere på tilbudet.

- Jeg kommer til å reise til London i neste måned for å se hva britene har å tilby meg, sier Maradona i følge begge de to største avisene i Argentina, La Nacion og Clarin.

- Dersom jeg blir overbevist av det jeg kommer til å høre, kommer jeg nok til å slå til, sier den tidligere argentinske toppspilleren og landslagstreneren.

Selv har ikke Maradona gitt noen signaler om hvilken engelsk klubb det dreier seg om, men kilder som står Maradona nær, sier at det er Fulham som er klubben.

Dersom det er riktig kan landslagskaptein Brede Hangeland få en fargerik manager i løpet av våren, men foreløpig er ingenting konkret.

Det er også blitt spekulert i om et av de tilbudene Maradona har snakket om kommer fra Aston Villa.

(NTB)