Maradona innlagt på sykehus

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona er innlagt på sykehus. Det skal ikke være alvorlig.

60 ÅR: Fotballegenden fylte 60 år i forrige uke.Foto: Reuters / Agustin Marcarin / NTB
60 ÅR: Fotballegenden fylte 60 år i forrige uke.Foto: Reuters / Agustin Marcarin / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona ble mandag innlagt på sykehus. Der blir han trolig i første omgang i noen dager.

Det melder flere medier i Argentina. Landets største avis, El Clarin , skriver at Maradona kom til sykehuset dehydrert, med lavt hemoglobinnivå og at han også var mentalt sliten.

Han skal gjennom flere medisinske tester de nærmeste dagene.

INTERESSANT: Nok en gang stjeler den tidligere fotballstjerna Diego Maradona, overskriftene. VIDEO: TNT Sports / Rødt Kort. Vis mer

- Har det fint

Maradona fylte 60 år fredag. Samme dag skulle han ledet Gimnasia de la Plata i en kamp i argentinsk toppserie, men ifølge El Clarin forlot treneren stadion allerede etter et kvarters spill. Han skal da ha sett syk og sliten ut.

Maradonas lege, Leopoldo Luque, forteller at det ikke er alvorlig.

- Det er ikke en nødssituasjon. Diego har det fint, men han kan få det bedre, sier Luque ifølge ESPN.

Legen forteller videre at han var enig med Maradona om å ta noen tester på sykehuset. Han ser for seg at 60-åringen blir værende der i tre dager.

- På grunn av pandemien vil han være med så få folk som mulig, sier Luque.

MARADONAS LEGE: Leopoldo Luque. Foto: Eva Cabrera / TELAM / AFP / NTB Scanpix
MARADONAS LEGE: Leopoldo Luque. Foto: Eva Cabrera / TELAM / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Dårlig helse

Argentina er hardt rammet av coronapandemien, men ifølge argentinske medier skal sykehusinnleggelsen til Maradona ikke ha noen direkte tilknytning til pandemien.

Den tidligere verdensmesteren (1986) har imidlertid en generelt dårlig helse, blant annet på grunn av hans historie med misbruk av narkotika og alkohol, og han er også i en risikogruppe.

Maradona har hatt store helseproblemer etter at han la opp, slitt med solid overvekt og vært gjennom to hjerteoperasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer