Maradona krever egen golfbane

Fotballegenden Diego Maradona krever at det bygges egen golfbane for ham dersom han skal legge seg inn på en psykiatrisk klinikk i Brasil.

Argentineren er under behandling for sin kokainavhengighet, og vurderer en klinikk i Brasil. Men da må legenden ha mulighet til å leke med små baller.

Det ser ut til at storheten må nøye seg med en minigolfbane.

- Vi trenger 20 til 30 dager for å kunne bygge en minigolf-bane, som var hans krav for å komme til oss, sier Fernando de Souza Miguel, talsmann for Master Mind-klinikken i Jundai utenfor S─ao Paulo.

Representanter for klinikken drar snarest til Argentina for et møte med Maradonas lege for å avgjøre om den tidligere VM-vinneren skal flytte til Brasil.

Maradona er nå under behandling i nærheten av Buenos Aires, men ønsker ikke å bli. 43-åringen har tilbrakt det meste av de fire siste årene på Cuba.

Etter å ha vært innlagt på sykehus med store pusteproblemer, har Maradona nå begynt å komme i form igjen. Flere ganger har den feterte fotballstjernen slappet av med golf. (NTB-Reuters)

SVINGER SEG: Maradona prøver seg med liten ball.
BYGGER BANE: «Master Mind» klinikken i byen Jundiai, 40 mil nord for Sao Paulo i Brasil spesialiserer seg på avhengighetsrelatert rehabilitering.