SNART PÅ BENKEN IGJEN: Diego Maradona er ønsket som ny trener i den franske klubben Montpellier. Partene skal møte neste uke. Foto: Angelo Carconi / AP / NTB Scanpix
SNART PÅ BENKEN IGJEN: Diego Maradona er ønsket som ny trener i den franske klubben Montpellier. Partene skal møte neste uke. Foto: Angelo Carconi / AP / NTB ScanpixVis mer

Maradona nærmer seg ny trenerjobb

Skal i møte med fransk klubb neste uke.

Regjerende fransk mester Montpellier ønsker seg fotballegenden Diego Maradona (52) som trener neste sesong.

Argentineren uttalte nylig i et intervju at han drømmer om å trene Barcelona, som han selv spilte for tidlig på 1980-tallet. Den drømmen blir ikke til virkelighet.

Derimot åpner Montpellier-president Louis Nicollin døren på vidt gap for Maradona. Kontrakten til nåværende trener, Rene Girard, går ut til sommeren.

- Ting blir noe klarere mandag. Da skal Maradona komme til Montpellier sammen med sin agent for et første møte med oss. Men det er ikke 100 prosent sikkert ennå, sa Nicollin fredag.

Maradona, som ble verdensmester med Argentina i 1986, bor for tiden i Dubai. Han var landslagstrener for Argentina i 2010-VM, der laget ble banket 4-0 av Tyskland i kvartfinalen.

Han var også trener i den Al-Wasl fra Dubai, men fikk sparken i fjor sommer.

(NTB)