Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona og kjæresten i trafikkulykke

Kom uskadd fra busskollisjon.

KRASJET MED BUSS: Diego Maradona satt bak rattet da bilen han og kjæresten Veronica Ojeda satt i kolliderte med en buss i Buenos Aires.Foto: SCANPIX/REUTERS/Enrique Garcia Medina
KRASJET MED BUSS: Diego Maradona satt bak rattet da bilen han og kjæresten Veronica Ojeda satt i kolliderte med en buss i Buenos Aires.Foto: SCANPIX/REUTERS/Enrique Garcia Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den argentinske fotballegenden Diego Maradona var natt til mandag innblandet i en trafikkuhell i utkanten av Buenos Aires, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Ulykken inntraff like ved 50-åringens hjem i forstaden Ezeiza da bilen han og kjæresten Veronica Ojeda satt i kolliderte med en buss, sier en kilde ved sykehuset i Ezeiza, som paret oppsøkte for en rutinekontroll.

Ifølge ESPN skal Maradona ha skadet kneet, mens Ojeda skal ha skadet hoften, men Maradonas lege avdramatiserer hendelsen.

- Det er ingenting alvorlig, sier Maradonas lege Alfredo Cahe, ifølger AFP.

Dette bekreftes av sykehusdirektør Oscar Sico.

- De er begge ved god helse, sier Sico til Radio 10, ifølge ESPN.

Overfor TV-kanalen C5N forteller samme Sico at Maradona og kjæresten selv kom til sykehuset for å være på den sikre siden.

- Men det er ingen problemer. Han unnslapp nesten uten tegn til nakkesleng. De kan begge reise hjem, forsikrer Sico om.

Uhellet, som inntraff bare timer før Argentinas avsluttende gruppespillskamp mot Costa Rica i Copa America, vil nå bli etterforsket, opplyser ESPN.

Maradona skal snart i gang med å trene Al Wasl i De Forente Arabiske Emirater. Det blir hans første jobb etter at hans toårige regjeringsperiode som argentinsk landslagssjef endte med stortap i VM-kvartfinalen mot Tyskland.