Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona raser mot dattera

Diego Maradona vil gjøre familien arveløse, og får svar fra ekskona.

«DØENDE»: Diego Maradona, som for tiden trener for Gimnasia, motsier datteras utspill. Foto: NTB scanpix Video: Instagram / @Maradona Vis mer

Diego Maradona regnes som en av tidenes beste fotballspillere, og er en av sportens fremste ikoner. Etter at hans profesjonelle karriere var over, har argentineren prøvd seg i flere ulike yrker - for det meste med varierende hell.

59-åringens har blant annet fått prøve seg som fotballtrener for flere lag, og for øyeblikket trener han Gimnasia i Argentina. Maradona har fått en pangstart i jobben, og vant 4-0 i debutkampen forrige uke. Som en gest til folkehelten, hadde motstanderlaget, Newells, satt ut en godstol til Maradona ved sidelinja.

Alt er imidlertid ikke rosenrødt for Maradona. Utenfor banen er det nemlig nye familieproblemer som stjeler fokus.

DEN STØRSTE: Dokumentarfilmen om den beste og galeste fotballspilleren noensinne, Diego Maradona, er så tett på alt at vi nesten ikke kan bære å se storheten, mafiaen, målene, Guds hånd og forfallet. Video: Altitude Films Vis mer

- Pappa er i ferd med å dø

Maradona har tidvis hatt et turbulent forhold til sine nærmeste, og i helga kom hans datter, Giannina med en oppsiktsvekkende og kontroversiell uttalelse.

- Pappa er i ferd med å dø, fortalte hun, og ønsket at folk skulle be for farens helse.

Det er ingen hemmelighet at Maradona har hatt en rekke helseproblemer opp gjennom åra, og ved flere anledninger har han blitt sjekket inn på sykehus.

Ifølge Maradona selv er det imidlertid ikke noe sannhet i ryktene denne gangen. Han avkrefter datterens påstander i en video på Instagram.

- Jeg holder ikke på å dø. Ikke i det hele tatt. Jeg sover godt om nettene fordi jeg jobber så mye. Jeg vet ikke hva Gianinna mente eller prøvde å si, sier Maradona i videoen.

Ekskona svarer

Fotballegenden er åpenbart irritert på uttalelsen og ryktespredningen rund han. Nå truer han med å gjøre dattera arveløs.

- Når man blir eldre, begynner man å bekymre seg mer for hva man etterlater seg. Alt jeg har å si, er at jeg ikke kommer til å etterlate meg noe som helst. Jeg kommer til å gi bort alt. Alt som jeg har tjent gjennom livet skal jeg donere bort, sier Maradona og avslutter:

- Jeg føler meg veldig bra.

Nå får han svar av ekskona og mor til Gianinna, Claudia Villafañe.

- Ettersom du våger å legge ut en video på Instagram der du prater om datteren din, håper jeg du dukker opp i retten i morgen, for det har du ennå ikke gjort, skriver hun, og henvender seg til Maradonas advokat, Matias Morla.

Gianinna Maradona var sammen med Manchester City-spiss Sergio Agüero fra 2008 til 2012. Sammen har de ett barn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media