Maradona scoret to for Argentina

Senket Brasil med Dunga, Bebeto og Careca.

Maradona var en av mange tidligere fotballstjerner som deltok i en innendørs oppvisningskamp mellom Argentina og Brasil i Brasilia lørdag.

Mer enn 10 000 fans kunne se en opplagt nummer 10 hos Argentina, som til alt overmål puttet to i kampen som endte med en solid 8-4-seier til de blåhvite.

Maradona, som nærmest for egen fot vant VM for Argentina i 1986, var ikke den eneste store stjernen på plass i Brasilia.

Ifølge nyhetsbyrået AP spilte blant andre Alejandro Mancuso, Jose Basualdo, Sergio Goycochea og Jorge Burruchaga, mannen som scoret 3-0-målet i VM-finalen mot Tyskland, for Argentina.

Brasil stilte med spillere som Dunga, Bebeto, Zetti, Aldair, Careca og Muller.

Lørdagens kamp var den første av tre oppvisningskamper mellom de to store fotballnasjonene. De to neste skal spilles i løpet av de neste månedene.

(ANB)

HAN LEVER: Diego Armando Maradona scoret to av Argentinas åtte mål mot Brasil. Her skyter han mellom Junior Baiano (t.v.) og Aldair. Foto: Reuters/Scanpix
HAN LEVER: Diego Armando Maradona scoret to av Argentinas åtte mål mot Brasil. Her skyter han mellom Junior Baiano (t.v.) og Aldair. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
FOLKETS MANN: Gule og grønne, blå og hvite: Alle ville ha en liten bit Maradona.
MIDTPUNKT: Til tross for flere legender på begge lag: Alle de internasjonale bildebyråenes fotografier inneholder den lille krølltoppen i midten her.
HAR DET FORTSATT: Teknikken er ikke helt borte, og Maradona ser friskere ut enn på mange år.