FERDIG? Diego Maradona skal ha sagt i et TV-intervju at hans tid er omme som landslagssjef for Argentina. Foto: Daniel Garcia, AFP/Scanpix
FERDIG? Diego Maradona skal ha sagt i et TV-intervju at hans tid er omme som landslagssjef for Argentina. Foto: Daniel Garcia, AFP/ScanpixVis mer

Maradona sier han er ferdig som landslagssjef

- Min tid er ute, sier han til argentinsk TV.

||| (Dagbladet): Diego Maradona skal ha sagt til argentinsk TV at han gir seg som landslagssjef etter at Argentina ble knust 4-0 i kvartfinalen mot Tyskland.

- Det var det, min tid er over. Jeg har gitt alt jeg hadde, skal han ha sagt til reportere fra kanalen Cronica som intervjuet legenden i hjemmet hans i utkanten av Buenos Aires ifølge Goal.com.

Han skal ikke ha levert noen formell oppsigelse til det argentinske forbundet, og forbundet har ikke kommet med noen reaksjon på Maradonas uttalelse foreløpig.

Maradona ble kritisert for svake resultater i kvalifiseringen, og klarte så vidt å sikre plassen i sluttspillet i Sør-Afrika.

Under sluttspillet framsto han som en populær og vellykket landslagssjef. Men i kvartfinalen var det bråstopp på idyllen.