Maradona sparket irriterende supporter

Ikke tull når fotballegenden blir tatt bilde av.

(Dagbladet): Diego Maradona (50) feiret sin første seier som trener for den Dubai-baserte klubben Al Wasl torsdag, og fotballegenden ville sende et bilde av seg selv til barnebarnet Benjamin.

«Jeg er med deg og elsker deg Benja» sto det på banneret som Maradona poserte foran. Benjamin er sønnen til Manchester Citys Sergio Agüero.

Men å ta et bilde skulle likevel ikke være lett for den tidligere argentinske storspilleren.

En supporter som befant seg på baksiden av banneret var i overkant interessert i hva som skjedde på den andre siden, og etter å ha løftet opp banneret tre ganger fikk en tydelig irritert Maradona nok.

Fotballtreneren valgte derfor å sparke supporteren i hånda, som videoen øverst i saken viser.

Vinnertype Det var argentineren Mariano Donda og kaptein Essa Ali som scoret målene i 3-0-seieren mot Emirates i andre rundekampen i Etisalat Cup, og seieren fikk virkelig fram smilet hos Maradona, som hadde tapt to treningskamper og åpningskampen mot Al Jazira i den første cuprunden.

- Jeg er en vinnertype. Seirer for laget mitt gjør meg glad. Jeg er jo også kommet hit for å oppnå store resultater med Al Wasl, så tilhengerne har ingenting å frykte. Vi har et godt lag som ikke kommer til å skuffe; det kan jeg garantere, sa Maradona etter torsdagens seier.

NY TRENER: Diego Maradona er trener for Al Wasl, men har likevel ikke glemt gamle kunster med beina. Det fikk en tilskuer kjenne etter Maradonas første seier. Foto: AFP PHOTO/KARIM SAHIB
NY TRENER: Diego Maradona er trener for Al Wasl, men har likevel ikke glemt gamle kunster med beina. Det fikk en tilskuer kjenne etter Maradonas første seier. Foto: AFP PHOTO/KARIM SAHIB Vis mer