Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona spiller showkamp i Oslo

Mot Rekdal og Bohinen?

(Dagbladet.no): Diego Maradona (45) er en levende legende i fotballhistorien. For to år siden var han var døden nær av overvekt og hjerteproblemer. Nå er han for lengst tilbake i matchvekt - og så pigg at han er en del av et argentinsk showlag, bestående av gamle landslagshelter.

Norske fotballelskere har allerede begynt å glede seg til Brasil gjester Ullevaal 16. august.

Nå kan de se fram mot en kanskje like stor godbit.

Kommer i september

I september kommer nemlig det argentinske ballgeniet Maradona til Norge for å spille en innendørs showkamp i Oslo. Nordmannen Terje Liverød - som blant annet sto bak floppene Sebastien Eguren og Alejandro Lago - er mannen som forhandler med det argentinske showlaget.

Han garanterer at Maradona kommer.

- Vi er enige, og alt er klart. Det mangler bare noen detaljer i avtalen. Maradona kommer til Oslo 8. september, sier Liverød til VG.

Det er imidlertid flere enn Maradona som kan traktere enn ball på det argentinske landslaget: Også Claudio Caniggia og Sergio Goycoechea blir trolig med til Oslo.

LEGENDE: I september får du sjansen til å oppleve Maradona i levende live. Da kommer han til Oslo for å spille en showkamp. Foto: EPA
LEGENDE: I september får du sjansen til å oppleve Maradona i levende live. Da kommer han til Oslo for å spille en showkamp. Foto: EPA Vis mer

Maradona er pigg

Som motstander har Liverød allerede vært i kontakt med Kjetil Rekdal og Lars Bohinen. Han forteller at Maradona er i god form.

- Han er pigg. Han spiller jo disse kampene, og det er ganske tøft. Men selvsagt tar han pauser underveis. Han lever ikke noe normalt liv, og alle vil ha en del av ham, sier Liverød til VG. 

Sist gang det ble snakket seriøst om å hente Maradona til Norge, var i 2003. Den gang var det engelskmannen Derek Broughton som forsøkte å lokke argentineren til en varemesse på Lillestrøm.

PS! I 1986 var han med da Argentina spilte oppkjøringskamp mot Norge på Ullevaal. Den gang ble Kjetil Osvold matchvinner og Norge vant 1-0. To måneder var Argentina verdensmestre.

• DEBATT: Vil du se Maradonas showkamp i Oslo?

Maradona spiller showkamp i Oslo
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling