Maradona stemte nøyaktig likt som Drillo

Helt enige om årets spiller.

STEMTE PÅ DROGBA: Om det var opp til driblerne Drillo og Maradona ville Didier Drogba vunnet Fifas utmerkelse som årets spiller i verden. Her er Diego Armando tilstede på kveldens treningskamp mellom et sammensatt katalansk lag og Argentina.Foto: SCANPIX/AFP/JOSEP LAGO
STEMTE PÅ DROGBA: Om det var opp til driblerne Drillo og Maradona ville Didier Drogba vunnet Fifas utmerkelse som årets spiller i verden. Her er Diego Armando tilstede på kveldens treningskamp mellom et sammensatt katalansk lag og Argentina.Foto: SCANPIX/AFP/JOSEP LAGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Som Dagbladet skrev tidligere i dag var ikke forhåndsfavoritt Lionel Messi på lista til landslagssjef Egil Drillo Olsen da han satte opp sine tre favoritter til Fifas årets spiller-kåring.

Drillo lot seg ikke blende av Barcelona-spilleren i fjor, og var en av de i mindretall som ikke hadde Messi i sin topp tre.

Interessant nok er det en landslagssjef som er fullstendig enig i Drillos vurderinger.

Argentina-boss Diego Maradona har nemlig plukket nøyaktig likt som Olsen, han førte opp Didier Drogba på førsteplassen, og på de to neste plassene stemte han på Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic.

Maradona har selvfølgelig ikke muligheten til å stemme på Lionel Messi, men også han overser altså resten av Barcelona-spillerne fra i fjor, samt både Cristiano Ronaldo og Kaká.

Lionel Messi trakk forøvrig selv fram lagkameratene i Barcelona i sine seiersintervjuer i går kveld.

- Jeg synes hvilken som helst av Barcelona-spillerne her hadde fortjent å vinne, med tanke på alt klubben har oppnådd denne sesongen, sa Messi til uefa.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer