<strong>BESTEMMER SELV:</strong> Diego Maradona har fått tilbud om å trene Leo Messi og landslagsspillerne fram til VM i Brasil i 2014. Foto; AFP/JAVIER SORIANO
BESTEMMER SELV: Diego Maradona har fått tilbud om å trene Leo Messi og landslagsspillerne fram til VM i Brasil i 2014. Foto; AFP/JAVIER SORIANO Vis mer

Maradona-svar i neste uke

Kan slutte som Argentina-trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Diego Maradona skal møte ledelsen i Argentinas Fotballforbund i neste uke. Da er det ventet en avgjørelse om landslagssjefens framtid.

Maradona skulle egentlig møtt fotballpresident Julio Grondona denne uken, men møtet ble utsatt da den tidligere stjernepilleren dro til Venezuela.

Forbundet ønsker å beholde Maradona og har gitt ham tilbud om å være landslagssjef fram mot VM i Brasil i 2014. Argentinske medier meldte tirsdag at han har akseptert tilbudet, men dette tilbakevises av Grondona.

- Jeg tok kontakt med Maradona for å arrangere et møte med ham mandag. Det er det eneste som er sant, sier Grondona til nyhetsbyrået Telam.

Maradona ledet Argentina til kvartfinale i VM-sluttspillet i Sør-Afrika tidligere i sommer, men ble utslått av Tyskland.

49-åringen hadde en stor karriere som spiller. Han tok VM-gull i 1986 og spilte Napoli fram til to italienske seriemesterskap. Etter spillerkarrieren har Maradona slitt med narkotika- og alkoholproblemer samt overvekt.

(NTB-DPA-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer