Maradona svikter Dundee

Diego Maradonas opptreden for lille Dundee er utsatt til neste sesong. Trolig ville argentineren uansett kunne blitt nektet innreise til Skottland.

Maradonas oppvisningskamp for Dundee mot Napoli i mars ble lansert som vinterens begivenhet. Nå kommer den 40-årige ballkunstneren likevel ikke. Det bekrefter Dundees italienske manager Ivano Bonetti.

- Jeg kan ikke se at en kamp med Diego får grønt lys denne sesongen. Sannheten er at vi har snakket med ham og han uttrykte et stort ønske om å spille, sier Bonetti.

Dundees stjernespiss heter Claudio Caniggia. 33-åringen og Maradona var Argentinas radarpar i VM i 1990 - og begge har blitt dømt for narkotikabruk.

Da Caniggia ankom Skottland i oktober, lovte han et besøk av sin gamle kompis.

- En kamp med Diego Maradona er nødt til å være mot en motstander av ypperste klasse, sier Bonetti.

Dundees utsatte planer har likevel en slagside: Skotske aviser skriver at Maradona vil bli nektet innreise fordi han også er domfelt for bruk av skytevåpen mot journalister tidlig på 90-tallet.

En kamp mot Napoli blir det uansett ikke i Dundee. Maradona og gamleklubben har vært i tottene på hverandre verbalt den siste uka.

I tillegg fikk Maradona et skattekrav på over 200 millioner kroner da han var innom Italia i helga. Pengene synes han Napoli skal betale.

(Dagbladet.no)