Maradona til Cuba for å bli nykter

Tidligere fotballhelt Diego Maradona dro i dag til sin gamle venn Fidel Castro for å bli kvitt sitt narko-problem.

Diego Maradona har mistet gudestatusen for lenge siden. I det siste har han nådd et slags bunnpunkt med innleggelse på sykehus for narkotikabruk og hjerteproblemer. I dag reiste han til Cuba for å bli kvitt narkotikaproblemene sine.

- Jeg stoler på kubansk medisin og jeg vet de vil kurere meg, sa Maradona da han kom ut av flyet på Cuba i dag. Han er en gammel venn av Fidel Castro.

Lovte fotballoppvisning

39 år gamle Maradona har dårlig hjerte og er et godt stykke fra toppform. Men med tid og stunder skal kubanske fotballentusiaster få en oppvisning, lovte han. Han må bare bli ferdig med narko-avvenningen først.

- Behandlingen i Cuba er svært effektiv, men han trenger minst tre måneder, sier Eduardo Bernabe Ordaz som leder behandlingsteamet som skal sørge for Maradonas avrusning. De neste månedene skal Maradona tilbringe ved Quinque-Cocal behandlingssenter 75 mil fra Havana, ifølge Reuters.

Rebell

Tydelig overvektig, gjemt bak mørke solbriller og med skurrete stemme forklarte han sin litt spesielle tatovering: Det klassiske Che Guevara-portrettet.

- Jeg er også en rebell i denne vanskelige verden, sa han til en lokal radiostasjon.

FORDUMS HELT: Maradona har tatovert Che Guevara på overarmen.
OPPSTYR: Maradona var ikke et spesielt imponerende syn da han kom til Cuba i dag.