Maradona til Høddvoll?

Diego Maradona kommer til Norge - dersom Hødd Nordvest får det som de vil. En av tidenes beste fotballspillere er invitert til en kamp på Høddvoll i juli.

Maradona har som kjent oppholdt seg på Cuba i lengre tid der han har fått behandling for sine narkotikaproblemer. Nå trener han sammen med Cubas landslag, som i sommer skal ligge to måneder i treningsleir i Tyskland.

Hødd Nordvests styreformann Morten Jørgensen skal ha bekjentskaper hos ledelsen i det kubanske fotballforbundet. Det er disse kontaktene som skal gjøre avtalen mulig.

Får Jørgensen det som han vil, tar det kubanske landslaget en avstikker til Ulsteinvik og spiller en kamp mot enten Hødd eller det norske U-21 laget.

Maradona blir med som gjestespiller, og blir selvfølgelig den store attraksjonen.

Fotballformannen i Hødd, Erik Haakonsholm, uttaler til Sunnmørsposten at planene ser mer og mer seriøse ut. Morten Jørgensen var selv ikke tilgjengelig for kommentar. Kanskje satt han i forhandlinger med Maradona?

I vinter var det ikke mange som trodde Maradona kom til å spille fotball igjen. Han har tydeligvis hatt veldig godt av rehabiliteringen på Castros øy, og senest fredag spillte han en oppvisningskamp i Tyskland.

Et begeistret publikum kunne se at fotballegenden fremdeles kan trylle med ballen. Om en drøy måned kan det bli anledning til å se ballkunstneren med egne øyne, i fri utfoldelse på Høddvoll.