Maradona trenerdebuterer i november

Mot Skottland.

Diego Maradona regner med at han kommer til å få sin debut som landslagstrener for Argentina mot Skottland 19. november.

Det er snakk om en avtalt treningslandskamp mellom de to landene.

- Jeg skal påse at vi møter Skottland med det aller beste laget vi kan stable på beina, sa Maradona i en pause under feiringen av 48 års dagen sin.

- Jeg scoret et mål der i forbindelse med en turné under Menotti, sa den nye landslagstreneren og tenkte tilbake til 1979 da argentinerne slo skottene 3-1.

Fortsatt har ikke Det argentinske fotballforbundet offentlig bekreftet at Maradona er ansatt som landslagssjef, men selv sa den gamle spillerlegenden at han er begeistret over å skulle lede det argentinske landslaget.

- Jeg hadde vel aldri trodd at dette skulle bli mulig, selv om jeg alltid har hatt drømmer om å bekle denne stillingen, sa han.

(NTB)

BALLKUNSTNER: Men egner Maradona seg også som fotballtrener. Svaret får vi allerede neste måned. Foto: MATT SAYLES/AP/SCANPIX
BALLKUNSTNER: Men egner Maradona seg også som fotballtrener. Svaret får vi allerede neste måned. Foto: MATT SAYLES/AP/SCANPIX Vis mer
Maradona trenerdebuterer i november