Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona tror på Brasil

- De blir tøffe å slå, sier den argentinske legenden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Nå skal det sies at Diego Maradonas spådom om hvem som kommer til å vinne VM, kom under et besøk i Rio de Janeiro.

I karnevalsrus og med plenty av fotballgale brasilianere rundt seg, kan det være at fotballegendens uttalelser er noe farget av omstendighetene.


Men at Maradona er imponert over Brasil drøye tre måneder før VM, er det ingen tvil om.

- Brasil kommer til å være bedre forberedt enn de andre lagene. De har den beste treneren og spillere som er vant til suksess, forklarer han til den brasilianske TV-stasjonen TV Record.

- Det skal sies at ingen lag er uslåelige i dagens fotball. Alle er ute etter skalpen til Brasil, og mye kan skje, sier Maradona.


- Argentina kan slå til
Når det gjelder hjemlandet Argentina, som Maradona vant VM-gull med i 1986, tror den store, lille fotballguden på et mirakel.

- Vi har en liten mulighet til å vinne VM, men det er mange tilfeldigheter som skal gå vår vei hvis det skal skje.

Diego Armando Maradona spilte sitt siste VM for Argentina i 1994, etter å ha deltatt i fire verdensmesterskap for landet sitt.

TILBAKE PÅ BANEN: Nylig bidro Maradona til at gamle argentinske helter slo gamle brasilianske motstandere i en oppvisningskamp. Nå tror Maradona på Brasil i VM. Foto: Scanpix
TILBAKE PÅ BANEN: Nylig bidro Maradona til at gamle argentinske helter slo gamle brasilianske motstandere i en oppvisningskamp. Nå tror Maradona på Brasil i VM. Foto: Scanpix Vis mer

For bare en ukes tid siden var legenden tilbake på banen, med to mål for Argentina mot nettopp Brasil i en innendørsturnering for gamle helter.

For ordens skyld: VM sparkes i gang med Tyskland-Costa Rica 9.juni. De regjerende mestrene Brasil møter Kroatia, Australia og Japan i gruppespillet.


«La Albiceleste» fra Argentina møter Nederland, Serbia og Montenegro og Elfenbenskysten i sine tre første kamper.

• Er du enig med Maradona i at Brasil vinner VM? Del din mening!

ELSKET PÅ HELE KONTINENTET: Diego Maradona er stor i hele Sør-Amerika. Her er han avbildet under årets karneval i Rio de Janeiro.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!