Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maradona truer med å gi seg

- Har skjedd ting jeg ikke har likt.

VURDERER FRAMTIDA: Diego Maradona vil vurdere framtiden sin som argentinsk landslagssjef etter de to neste VM-kvalifiseringsplassene.Foto: SCANPIX/AP/Natacha Pisarenko
VURDERER FRAMTIDA: Diego Maradona vil vurdere framtiden sin som argentinsk landslagssjef etter de to neste VM-kvalifiseringsplassene.Foto: SCANPIX/AP/Natacha Pisarenko Vis mer

|||

Diego Maradona vil vurdere sin egen framtid som argentinsk landslagssjef etter VM-kvalifiseringskampene mot Peru og Uruguay.

Argentina står i fare for ikke å komme til VM neste år. Lørdag venter Peru, mens argentinerne spiller mot Uruguay neste onsdag. De to kampene kan avgjøre Maradonas framtid.

- Vi kan diskutere etter de kampene om jeg fortsetter på mine egne betingelser, sa Maradona etter tirsdagens landslagstrening.

Maradona liker ikke at han har fått mye av skylden for at Argentina har skuffet i VM-kvalifiseringen. Fotballegenden skal også være misfornøyd med at sportssjef Carlos Bilardo tok ut en tropp bestående av hjemlige spillere til landskampen mot Ghana uten å diskutere uttaket med ham.

- Da jeg ble tilbudt jobben som landslagssjef, var jeg den lykkeligste mannen i verden. Men siden har det skjedd ting som jeg ikke har likt, fortalte Maradona.

I tillegg er han irritert over at Pablo Zabaleta møtte opp på landslagssamlingen med skade tirsdag. Maradona ville at Zabaleta og Carlos Tevez ikke skulle spille mandagens kamp for Manchester City for å unngå skader.

- Vi har to viktige kamper foran oss, og det svekker oss, sa Maradona.

Maradonas mannskap ligger på femteplass to runder før slutt, og bare de fire beste går direkte til VM-sluttspillet i Sør-Afrika. Femmeren må ut i omspill mot fireren fra CONCACAF-kvalifiseringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling