Maradona ut mot Napoli-sjef

Maradona er ønsket tilbake til den italienske fotballklubben Napoli, til en stilling i ledelsen. Men det spørs om tilbudet står ved lag etter at Maradona nå går hardt ut mot Napoli-sjefen.

Det var i Napoli Maradona hadde sin gullalder. Han var nærmest i en halvgud i klubben som han sikret to seriemesterskap i løpet av sine fem år som spiller der. I desember ble han kåret til århundrets spiller av det internasjonale fotballforbundet FIFA sammen med legenden Pele.

Men det var også i Napoli at nedturen begynte. I 1991 ble Maradona tatt i en narkotikatest, og måtte forlate klubben uten ære.

Maradona er slett ikke fornøyd med at Napoli ikke vil gi ham åtte millioner dollar for sitt come-back i klubben. Da det ble kjent kom kritikken av lederen i klubben.

- Ferlaino har ikke forandret seg i det hele tatt. Da jeg testet positivt forsvarte han meg ikke i det hele tatt. Han sluttet bare å betale meg, sier Maradona melder nyhetsbyrået AP.

Maradona ble ikke blidere av at Napoli-eier Giorgi Corbelli har lagt ned veto mot at Maradona blir hoved-manager i klubben.

Maradona reiste fra Argentina i dag, onsdag, på vei til Italia. Der skal han etter planen opptre i flere tv-programmer og fortsette forhandlingene med gamleklubben.

Men det er nå uklart om forhandlingene fortsetter etter de kraftige utfallene mot lederen i klubben.

ÅRHUNDRETS SPILLER: Diege Maradona er ønsket tilbake til Napoli etter at han ble kåret til århundrets spiller sammen med Pele. Men Diego har ikke bare gode minner fra Italia.