Maradona vil trene Frode Olsen

Diego Maradona påstår han fikk tilbud om å trene Atletico Madrid ifjor. Men han tror hans beste sjanse er å overta Sevilla, der Frode Olsen står i mål.

Maradona spilte en oppvisningskamp til ære for Lothar Matheus fredag. I den sammenheng lettet han litt på sløret om hva han kan tenke seg å finne på framover.

- Nå skal jeg fortelle en hemmelighet. For et år siden ble jeg nesten Atleticos manager, sier Maradona til den spanske avisa Marca.

Ifølge den kokainavhengige ballgudenn ble det ikke noe av fordi telefonsamtalen med Atletico Madrids omstridte president Jesus Gil endte med krangling.

- Han mistet motet og begynte å si stygge ting om meg. Det var synd, for jeg hadde likt å dra til Atletico, sier Maradona.

Maradona har spilt for både Frode Olsens Sevilla og mektige Barcelona. Han drømmer om å trene Barcelona, men tror Sevilla spør ham først.

- Kanskje sjansene er størst i Sevilla? Keeperen fra da jeg var der, Monchi, er nå klubbens tekniske direktør. Hvem vet, kanskje han husker meg og gir meg en sjanse? spør Maradona.