- Maradona vil vrake Argentina for Portsmouth

Skal ha fire stjerner klare.

SNART SLUTT ?: Maradona har ikke overbevist som argentinsk landslagssjef. Nå hevder advokaten hans at han vil vrake jobben for å knytte seg til Premier League-klubben Portsmouth.  Foto: EPA/CECILIA PUEBLA
SNART SLUTT ?: Maradona har ikke overbevist som argentinsk landslagssjef. Nå hevder advokaten hans at han vil vrake jobben for å knytte seg til Premier League-klubben Portsmouth. Foto: EPA/CECILIA PUEBLA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Diego Maradona skal være klar for å slutte i jobben som argentinsk landslagssjef for å bli Portsmouths globale ambassadør, melder avisen Arabian Business. Portsmouth er akkurat overtatt av forretningsmannen Sulaiman Al Fahim fra De forente Arabiske Emirater, og den nye eieren skal være en stor fan av Maradona.

Saken er gjengitt i alle de store engelske avisene og Maradonas advokat sier han allerede har fire spillere klare på blokka.

- Maradona har stjernespillere klare for samtaler med Portsmouth, og han er til og med beredt til å slutte som landslagssjef, sier advokat Angel Oscar Moyano ifølge The Independent.

- Villa og Eto'o er interessertI e-poster til Portsmouth-eieren skriver Moyano at Maradona kan begynne samtaler med eier Al Fahim på vegne av Samuel Eto'o og Valencias David Villa. David Silva og Maradonas svigersønn Sergio Agüero skal være andre aktuelle transfermål.

Og legger til med den sedvanlige selvtilliten fra Maradona-leiren:

- Med støtte fra Diego, vil stjernespillere være klar for å komme til Portsmouth.

- Forander fotballagIfølge advokaten ser det argentinske ikonet for seg en global ambassadørrolle hvor han kan «tilby all sin erfaring som en av de beste spillerne veden har sett og all sin inflytelse i mediene».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer