VMs STORE STJERNE: Diego Maradona var en stor attraksjon i seg selv helt fram til hans kjære Argentina ble knust av Tyskland i kvartfinalen. Tapet gikk hardt innpå legenden, og i morgen får vi svaret på om han fortsetter som sjef eller om han gjør alvor av snakket om å trekke seg.  Foto:  AFP PHOTO / FILES
VMs STORE STJERNE: Diego Maradona var en stor attraksjon i seg selv helt fram til hans kjære Argentina ble knust av Tyskland i kvartfinalen. Tapet gikk hardt innpå legenden, og i morgen får vi svaret på om han fortsetter som sjef eller om han gjør alvor av snakket om å trekke seg. Foto: AFP PHOTO / FILESVis mer

Maradonas framtid avklares onsdag

Har selv sagt han er ferdig.

||| Under et møte med fotballpresidenten i Argentina onsdag, avgjøres trolig Diego Maradonas framtid som landslagstrener.

Da skal legenden møte Julio Grandona. Da er det også forventet at Maradona gir beskjed om han vil fortsette som trener for Argentina.

Han har folket og fotballforbundet i ryggen til tross for solid juling og kvartfinaleexit i møtet med Tyskland. 20.000 fans hyllet laget da det vendte hjem fra Sør-Afrika. Men Maradona var knust og uttalte at han var ferdig.

Nære venner av VM-vinneren fra 1986 hevder imidlertid at han ønsker å fortsette dersom han føler han har mer å tilføre, og en talsmann for det argentinske fotballforbundet (AFA) sier det er opp til treneren selv å avgjøre om tar fatt på en ny periode.

Lionel Messi uttalte nylig at han ønsker Maradona som landslagstrener, men at han selv må bestemme.

(NTB)