Maraton-løperne kjempet om seieren. Så gjorde arrangøren en fryktelig feil

- Det er en ydmykelse.

LØP FEIL:Tet-trioen i halvmaratonet i Bangalore fulgte etter en arrangørbil og løp fullstendig feil. De måtte ta t-bane til mål. Foto: AFP PHOTO/STR
LØP FEIL:Tet-trioen i halvmaratonet i Bangalore fulgte etter en arrangørbil og løp fullstendig feil. De måtte ta t-bane til mål. Foto: AFP PHOTO/STR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble fullt kaos under Bangalore-maraton i India i går. Maratonløperne Suresh Kumar Patel, Inderjit Patel og Soji Mathew kjempet om seieren og lå helt i tet etter 16 kilometer av halvmaratonet (21 km).

Men der løperne egentlig skulle ta en u-sving, løp trioen rett fram og fulgte en arrangørbil som lå foran løperne, skriver Times of India.

Det hele endte med rasende løpere som måtte ta t-bane til mål. De tre i tet hadde løpt fire kilometer ekstra da de skjønte noe var galt.

- Det var ingen funksjonærer ved veien som ba oss snu. Vi fulgte bare arrangørbilen og trodde vi snart var i mål da noen endelig ba oss snu. På det tidspunktet var det ingen vits å fortsette, sier Inderjit Patel.

Ei uke tidligere hadde Patel vunnet et halvmaraton i New Dehli.

- Jeg håpet å løpe på under 1:03 denne gangen. Og dette handler ikke om prispenger. Dette er en ren ydmykelse, sier Patel.

Patel løp sammen med Soji Mathew da de skjønte at de hadde løpt fullstendig feil.

- Vi måtte be om å få 20 rupier (2,14 kroner) for å komme oss tilbake til mål. Vi hadde jo ikke med oss penger. Heldigvis var det noen joggere som hjalp oss og viste oss veien til nærmeste t-banestopp, sier Soji Mathew.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer