Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marc Bartra takker for støtten

Ble skadd i angrepet mot Borussia Dortmund.

TOMMEL OPP: Marc Bartra ser ut til å være i god form, dagen etter angrepet i Dortmund. Foto: Instagram/privat
TOMMEL OPP: Marc Bartra ser ut til å være i god form, dagen etter angrepet i Dortmund. Foto: Instagram/privat Vis mer

(Dagbladet): Idretten fikk seg en liten støkk i går da tre eksplosjoner gikk av like ved spillerbussen til Borussia Dortmund.

Inne i bussen satt samtlige spillere, på vei til den første kvartfinalen i Champions League mot AS Monaco.

Én spiller ble fraktet til sykehus med skader, spanske Marc Bartra. I går kveld ble det bekreftet at spanjolen var sendt på sykehus i Tyskland, og at han ville bli operert for et håndleddsbrudd og skader fra glass-splinter han fikk i seg da bakruta på bussen ble pulverisert.

I dag har nyheter om det som skal ha vært et planlagt angrep preget idrettsverdenen, men nå er det heldigvis litt godt nytt også.

For i ettermiddag har Bartra lagt ut en gladmelding på Twitter, der han takker for støtten.

- Hei, som dere kan se, har jeg det mye bedre. Takk for alle meldinger! All styrke til mine lagkamerater, fans og Borussia Dortmund i kveld, skriver stjernespilleren på mikrobloggnettstedet.

Også på Instagram har han lagt ut et bilde av seg selv, der han smiler og viser tommel opp, mens man kan se at hele høyrearmen er i en bandasje.

Kampen mellom de to lagene ble utsatt i går, og spilles klokka 18.45 i dag.