Marca: - Det er oss eller Mourinho

Spansk avis melder om mytteri fra Ramos og Casillas.

RYKTER OM VOLDSOM SPLID: Sergio Ramos (t.v) blir utpekt som en av de spanske spillerne som ønsker seg en ny trener i stedet for Jose Mourinho ved sesongslutt. Foto: AFP  / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB SCANPIX
RYKTER OM VOLDSOM SPLID: Sergio Ramos (t.v) blir utpekt som en av de spanske spillerne som ønsker seg en ny trener i stedet for Jose Mourinho ved sesongslutt. Foto: AFP / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For ei uke siden var Jose Mourinho i munnhuggeri med superstjernen Cristiano Ronaldo.

I går kveld gikk Real Madrid videre i Copa del Rey etter 1-1 mot Valencia, men i dagens spanske aviser er det en ny konflikt som stjeler overskriftene.

Ifølge sportsavisa Marca, som har meget gode kilder i Real, har nøkkelspillerne Sergio Ramos og Iker Casillas kommet med et ultimatium til klubbledelsen.

Møtte klubbledelsen Det er som følger: Enten forsvinner Mourinho, eller så ber mange spillere om å bli solgt.

Ifølge avisa er det først og fremst Spania-duoen som fronter kravet, men det skal også støttes av en rekke spillere i klubben.

Budskapet fra henholdsvis kaptein og visekaptein Casillas og Ramos kom under et treffet med Real-president Florentino Perezledelsen tirsdag, et møte som opprinnelig dreide seg om spillerbonuser. De fortalte at laget nylig hadde tatt en prat og kommet fram til at hele laget nå står samlet og ble enige om at resten av sesongen bare består av cupfinaler.

Problemet er bare at trenerteamet ikke fikk være med på lagets samtale. Og så dreide diskusjonen over til Mourinho og neste sesong, og det var da mistilliten ble ytret krystallklart:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer