MED GUTTA PÅ TUR: Martin Ødegaard skal etter alt å dømme lånes ut fra Real Madrid, men den norske unggutten skal likevel være med Zinédine Zidane og co. til Canada på lagets årlige sommerturné. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB Scanpix
MED GUTTA PÅ TUR: Martin Ødegaard skal etter alt å dømme lånes ut fra Real Madrid, men den norske unggutten skal likevel være med Zinédine Zidane og co. til Canada på lagets årlige sommerturné. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB ScanpixVis mer

Marca: Ødegaard blir med på Real Madrids sommerturné

Fastslår også at han skal lånes ut.

Martin Ødegaard skal etter alt å dømme lånes ut fra Real Madrid, men den norske unggutten skal likevel være med Zinédine Zidane og co. til Canada på lagets årlige sommerturné, skriver Marca.

Turneen starter 17. juli i Montreal. 17-åringen var også i fjor med på hovedstadsklubbens sommerturné. Det var under Australia-besøket han fikk sin første kamp fra start da Roma var motstander.

Den spanske avisen fastslår at stortalentet skal lånes ut. Grunnen er at Castilla ikke klarte å rykke opp, samtidig som steget opp til førstelaget er fremdeles for langt. Men hvem som blir neste arbeidsgiver er fremdeles høyst usikkert.

Marca skriver at Real Madrid ønsker å se ham i en La Liga-klubb, mens pappa Hans Erik skal mene at det beste alternativet er tysk fotball.

Ødegaard fikk sine første minutter for Real Madrid som 16-åring da han kom inn i siste seriekamp til fordel for selveste Cristiano Ronaldo mot Getafe 23. mai i fjor.

(NTB)