Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marca: Ødegaard signerer for Real Madrid om noen dager

Hevder 16-åringen har bestemt seg.

- SIGNERER: Ifølge spanske Marca tar Real Madrid nærmest for gitt at Martin Ødegaard signerer - og ønsker å offentliggjøre det om få dager. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
- SIGNERER: Ifølge spanske Marca tar Real Madrid nærmest for gitt at Martin Ødegaard signerer - og ønsker å offentliggjøre det om få dager. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

(Dagbladet): Hele Fotball-Europa venter på at Martin Ødegaard (16) skal velge neste stoppested i karrieren.

Mandag var han tilbake på Strømsgodset-trening etter å i forrige uke ha besøkt Real Madrid. Unggutten trente med førstelaget, og så de hvitkledde tape mot byrival Atletico.

Nå melder den spanske avisa Marca at Real Madrid nærmest tar det for gitt at Ødegaard signerer, og at de ønsker å offentliggjøre overgangen innen et par dager.

Marca skriver at det skal dreie seg om en avtale på seks år. Det er samtalene med klubbpresident Florentino Perez som skal ha vært avgjørende.

God form Da Ødegaard var tilbake på trening mandag, møtte han pressen. Der fortalte han at han hadde hatt en spennende uke, og at formen var god.

- Blir du sliten av alt oppstyret?

- Jeg blir ikke sliten. Jeg digger ikke stå her foran dere. Jeg samler energi på min egen måte og trener mye. Da tenker jeg ikke på så mye annet, sa Ødegaard.

Storlag som Bayern München, Ajax, Manchester United og Liverpool skal også ha vært på banen for å prøve å sikre seg 16-åringen.

Dagbladet har vært i kontakt med Hans Erik Ødegaard, som ikke ønsker å kommentere noe rundt sønnens framtid.