MISFORNØYD: Cristiano Ronaldo skal være misfornøyd med Benitez, melder Marca. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK
MISFORNØYD: Cristiano Ronaldo skal være misfornøyd med Benitez, melder Marca. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCKVis mer

Marca: Real Madrid-spillerne vender seg mot Benitez

Mener å vite at erstatteren er klar.

(Dagbladet): Real Madrid har hatt en skuffende sesonginnledning - til dem å være. Men når ressursene og vitnemålet er såpass sterkt, er også forventningene deretter.

Først og fremst røk de på et ydmykende tap mot rivalen Barcelona i El Clasico. Nå har presset økt etter et nytt tap mot Villarreal søndag.

Ifølge den spanske storavisa Marca har nå flere spillere uttrykt sin misnøye mot Benitez - blant annet Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Sergio Ramos.

Madrid-klubben gikk tidligere i høst ut og uttrykte sin fulle støtte til Benitez. Nå er ikke støtten like sterk, skriver Marca. I tilleg mener de å vite at erstatteren allerede er valgt i Zinedine Zidane, noe som ikke hjelper.

Da Dagbladet snakket med Petter Veland etter søndagens tap, dro han fram kampene mot storlagene som Real Madrids store svakhet:

- De svikter under Benitez. Det er de kampene mot storlag som er viktige. Det er under de kampene trenerne blir målt i Real Madrid. At Barcelona også går på en smell gjør at tapet blir verre å svelge. Supporterne har bygd seg opp en forventning: Nå hadde de muligheten til å kneppe inn, men det ender mer at de bommet og Barcelona drar ifra, sier C More-eksperten.

- Villarreal-kampen føyer seg inn i rekken av svake prestasjoner mot en antatt godt lag. Real Madrid har en såpass bredde i troppen og såpass voldsomme forutsetninger at de skal vinne mot de antatt dårlige lagene i den hjemlige ligaen 9,5 av 10 ganger. Det har de gjort under Benitez, men problemet har vært kampene mot de gode lagene, sier Veland til Dagbladet.