Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marca: Real Madrid-spillerne vender seg mot Benitez

Mener å vite at erstatteren er klar.

MISFORNØYD: Cristiano Ronaldo skal være misfornøyd med Benitez, melder Marca. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK
MISFORNØYD: Cristiano Ronaldo skal være misfornøyd med Benitez, melder Marca. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK Vis mer

(Dagbladet): Real Madrid har hatt en skuffende sesonginnledning - til dem å være. Men når ressursene og vitnemålet er såpass sterkt, er også forventningene deretter.

Først og fremst røk de på et ydmykende tap mot rivalen Barcelona i El Clasico. Nå har presset økt etter et nytt tap mot Villarreal søndag.

Ifølge den spanske storavisa Marca har nå flere spillere uttrykt sin misnøye mot Benitez - blant annet Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Sergio Ramos.

Madrid-klubben gikk tidligere i høst ut og uttrykte sin fulle støtte til Benitez. Nå er ikke støtten like sterk, skriver Marca. I tilleg mener de å vite at erstatteren allerede er valgt i Zinedine Zidane, noe som ikke hjelper.

Da Dagbladet snakket med Petter Veland etter søndagens tap, dro han fram kampene mot storlagene som Real Madrids store svakhet:

- De svikter under Benitez. Det er de kampene mot storlag som er viktige. Det er under de kampene trenerne blir målt i Real Madrid. At Barcelona også går på en smell gjør at tapet blir verre å svelge. Supporterne har bygd seg opp en forventning: Nå hadde de muligheten til å kneppe inn, men det ender mer at de bommet og Barcelona drar ifra, sier C More-eksperten.

- Villarreal-kampen føyer seg inn i rekken av svake prestasjoner mot en antatt godt lag. Real Madrid har en såpass bredde i troppen og såpass voldsomme forutsetninger at de skal vinne mot de antatt dårlige lagene i den hjemlige ligaen 9,5 av 10 ganger. Det har de gjort under Benitez, men problemet har vært kampene mot de gode lagene, sier Veland til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media