Cristiano Ronaldo

Marca: Ronaldo til Saudi-Arabia

Den spanske storavisa Marca melder mandag formiddag at Cristiano Ronaldo (37) er klar for saudiarabiske Al-Nassr. - Jeg kjenner ikke til det, sier Portugal-sjefen.

BYTTER KLUBB: Cristiano Ronaldo skal ifølge rapportene være klar for den saudiarabiske klubben Al-Nassr. Foto: Reuters
BYTTER KLUBB: Cristiano Ronaldo skal ifølge rapportene være klar for den saudiarabiske klubben Al-Nassr. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DOHA/OSLO (Dagbladet): Avisa hevder at Ronaldo skriver under på en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år, og at han blir Al-Nassr-spiller fra og med 1. januar 2023.

Spekulasjonene om at Ronaldo kom til å fortsette karrieren i nettopp Saudi-Arabia har pågått den siste uka. Overgangsguruen Fabrizio Romano meldte på Twitter sist uke at Al-Nassr hadde lagt fram et tilbud.

LATTER: Det har blåst rundt øra på Cristiano Ronaldo den siste tiden, men nå er humøret tilbake. Video: FPF/Bård Sørø Olsen Vis mer

Kontrakten vil, ifølge Marca, gjøre 37-åringen til verdens best betalte idrettsutøver, men en årslønn på rundt 200 millioner euro. Det tilsvarer svimlende to milliarder norske kroner.

Ronaldo har selv vært klar på at han ønsker å fokusere på det pågående verdensmesterskapet i Qatar før han eventuelt kommenterer hvor han fortsetter karrieren på klubbnivå.

Portugal-sjefen utenforstående

Portugal-trener Fernando Santos kommenterer den angivelige Ronaldo-overgangen på en pressekonferanse mandag.

- Jeg har ikke snakket med ham om det. Jeg kjenner ikke til det. Jeg hørte bare om det da jeg ankom hit, noen sa det for noen minutter siden. Hvis det er hans avgjørelse, så det er noe han må styre med, sier Santos på pressekonferansen før morgendagens kamp mot Sveits.

IKKE HØRT NOE: Fernando Santos (t.v) sammen med Ruben Dias. Foto: Reuters
IKKE HØRT NOE: Fernando Santos (t.v) sammen med Ruben Dias. Foto: Reuters Vis mer

Al Nassr har foreløpig ikke annonsert noe som helst knytta til overgangen.

Ronaldo har sålangt scora ett mål i mesterskapet. Det kom på straffe i den første gruppespillskampen mot Ghana.

Den portugisiske superstjerna skilte for ikke lenge siden lag med Manchester United, etter at han i et eksplosivt intervju med Piers Morgan «halshugget» flere i klubben.

Han sa blant annet at han ikke hadde respekt for United-manager Erik ten Hag.

Partene ble seinere enige om å gå hver til sitt.

- Jeg elsker Manchester United og klubbens tilhengere. Det vil aldri noen gang endres. Likevel føles dette som rett tid å søke nye utfordringer. Jeg ønsker laget all mulig suksess resten av sesongen og i framtida, sa Ronaldo.

- Stemmer ikke

Mandag ettermiddag melder imidlertid nettopp Morgan at opplysningene til Marca ikke stemmer.

- Igjen, ikke sant, skriver Morgan på Twitter. De skal angivelig hatt kontakt underveis i mesterskapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer