Marca: Xabi Alonso gir seg på landslaget

Bestemte seg før VM.

FERDIG: Xabi Alonso gir seg på landslaget etter VM, skriver spanske Marca. Her sammen med trener Vincent del Bosque. Foto: EPA/JUANJO MARTIN
FERDIG: Xabi Alonso gir seg på landslaget etter VM, skriver spanske Marca. Her sammen med trener Vincent del Bosque. Foto: EPA/JUANJO MARTIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spania, regjerende verdens- og europamestere i fotball, må dra hjem med halen mellom beina allerede etter gruppespillet.

1-5-tap mot Nederland og 0-2 mot Chile holder ikke mål for nasjonen som har dominert fotballen de siste årene.

Nå skal også en av lagets aller viktigste spillere kaste inn håndkleet, skriver spanske Marca.

Forlenget med Real Madrid Midtbanegiganten Xabi Alonso (32) takker nemlig for seg, og legger landslagstrøya på hylla. Alonso har vært med på å ta ett VM-trofè og to EM-gull med Spania.

Beslutningen skal ha blitt tatt for lenge siden, og de skuffende resultatene har ingen innvirkning på valget, skriver Marca.

Dermed blir klubbspill i Real Madrid hovedfokus for Alonso, som i januar forlenget sin kontrakt frem til 2016.

- Går hvis jeg er et problem Spanias landslagstrener Vincent del Bosque sitter ifølge landets fotballpresident trygt, men del Bosque er villig til å gå dersom han er et problem, ifølge NTB:

- Hvis jeg er et problem, så slutter jeg. Det eneste jeg ønsker er å få laget vårt og spillet til å fungere ordentlig. Dette er ikke riktig tidspunkt til å snakke om framtiden, og vi skal nok komme fram til en løsning for landslagets beste, sier Del Bosque til DPA ifølge NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer