Marcel Kittel hindret av massevelt i tunnel

Elia Viviani fikk frie tøyler på oppløpet.

INGEN GOD DAG: Marcel Kittel jaktet årets andre etappeseier i Dubai, men endte opp med å bli hindret av en massevelt. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
INGEN GOD DAG: Marcel Kittel jaktet årets andre etappeseier i Dubai, men endte opp med å bli hindret av en massevelt. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Det meste så normalt ut under den andre etappen av Dubai Tour.

Rytterne skulle, i år som i fjor, gjennom den undersjøiske tunnelen på vei ut på den ekstravaganten strandsonen rundt Palm Jumeirah og Atlantis-hotellet.

I front av hovedfeltet gikk så en Trek Factory-rytter ned i asfalten inne i tunnelen. Ute i daglys var det tid for opptelling, og da så man raskt at Marcel Kittel og hans Etixx-mannskap var borte fra fronten med unntak av én mann.

Tyskeren vant onsdagens etappe, men foreløpig er det ikke rapportert at han gikk ned i selve velten.

Mark Cavendish kom bakpå etter episoden, og trillet inn til en tiendeplass.

Tinkoff og Team Sky kom best ut av det. Ben Swift gjorde et flott opptrekk for Elia Viviani som tok sin andre etappeseier på rad på Palm Jumeirah.

Artikkelen oppdateres!

Slik gikk det til:

Dag to av Dubai tur bød på en 188 kilometer lang etappe mot Palm Jumeirah. Alle etappene under ritt har for øvrig sitt utspring fra storbyen med samme navn.

Etappen var flat, men også utsatt for sidevind.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer